Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au intensificat la sfârşitul acestei săptămâni acţiunile de control pentru depistarea transporturilor ilegale de ţigări de contrabandă. Potrivit unul comunicat al Poliţiei Suceava, în după amiaza zilei de sâmbătă, poliţiştii din Siret au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Ucraina, condus de Z. Heorhii, de 32 de ani, din raionul Hliboca, Republica Ucraina.
În urma controlului, sub scaunul din dreapta față, în tapițeria scaunelor și în torpedoul autoturismului au fost găsite 4.560 de țigări de proveniență extracomunitară ambalate în sacoșe din material plastic. Întreaga cantitate de țigarete de contrabandă în valoare de 2.280 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Cercetările sunt continuare față de Z. Heorhii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
Tot sâmbătă, un echipaj  rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control un autoturism care circula pe DN 2, pe raza localității Cumpărătura. Conducătorul autoturismului a redus viteza circulând cât mai aproape de partea dreaptă a carosabilului, însă a oprit abia după aproximativ 50 de metri, după care atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta au ieșit din autoturism fugind pe un teren agricol. Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe pasagerul din dreapta al maşinii, care a fost identificat ca fiind L. Florin, de 41 ani din Rădăuți.
În portbagajul maşinii au fost găsite 75.800  țigarete de proveniență extracomunitară, în valoare de 34.689 lei. L. Florin a declarat că la volanul autoturismului se afla A. Florin de 21 de ani din Rădăuți, în prezent fiind dispuse măsuri de  căutare şi prindere.
Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IPJ Suceava, până la finalizarea cercetărilor. De precizat că Florin L. A fost reţinut de poliţişti, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava