Concert pascal
MOPAN Suceava

Moş Crăciun vine la copiii cuminţi…este credinţa veche care îi responsabilizează pe micuţi şi îi face să aştepte nerăbdători pe bătrânul care în fiecare an le aduce câte ceva sub brad.

Sunt însă copii care au fost cuminţi, care merg la şcoală şi au rezultate bune pe care însă soarta uneori îi uită şi îi împinge spre marginalizare şi izolare din motive subiective ce ţin de cele mai multe ori de lipsurile financiare ale familiei sau de tragedii care i-au despărţit de părinţii lor.

Moş Crăciun nu îi uită însă niciodată pe copiii pe care îi iubeşte atât de mult. Şi anul acesta Moşul a făcut un pact cu poliţiştii suceveni şi a ajuns astfel la copiii care suferă după dragostea părintească.

Poliţiştii sunt prezenţi în toate comunităţile şi îşi asumă deseori şi datoria de a face viţa mai frumoasă celor cu care soarta a fost mai vitregă.
În acest an, în data de 19 decembrie, toţi copiii instituţionalizaţi în Centrul de Plasament ,,Visătorii” din comuna Fundu Moldovei (peste 30 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 17 ani) au primit cadouri de Crăciun dar şi dulciuri. Poliţiştii, împreună cu Moş Crăciun (în persoana domnului Brian Douglas – vechi colaborator în cadrul acţiunilor preventive) au oferit cadouri copiilor care i-au întâmpinat cu bucurie şi emoţie.

Sunt gesturi venite din suflet şi acţiuni menite să aline suferinţa unor oameni cu care viaţa nu a fost atât de darnică.
La rândul lor copiii i-au răsplătit pe poliţişti cu poezii şi cel mai important cu ……zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţa calea educaţiei, cinstei şi onoarei.

Tuturor copiilor şi sucevenilor, poliţiştii le urează Sărbători fericite şi Sărbători în Siguranţă!

Poliţiştii au fost Moş Crăciun pentru copiii din Centrul de Plasament ,,Visătorii” din comuna Fundu Moldovei, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava