Concert pascal
MOPAN Suceava

17 permise de conducere reținute de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava în cadrul unei razii pentru prevenirea accidentelor rutiere pe fondul consumului de alcool și substanțe psihoactive. Poliția Suceava a informat că în noaptea de vineri spre sâmbătă, la nivelul Poliție Municipiului Suceava s-a desfășurat o razie cu efective sporite în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea participanților la traficul rutier a unui sentiment de siguranță rutieră și prevenirea și combaterea faptelor penale și contravenționale la regimul rutier.

În cadrul raziei au fost testați cu aparatele etilotest sau drugtest 125 de conducători auto. De asemenea, au fost verificate 283 de autovehicule. Au fost aplicate 129 de sancțiuni contravenționale în valoare de 71.390 lei. Totodată, au fost reținute 17 permise de conducere și au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

În cadrul raziei au fost constatate în flagrant 6 infracțiuni, toate la regimul rutier. De asemenea, tot pentru infracțiuni la regimul rutier, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui conducător auto care a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava