MOPAN Suceava

În perioada 4 martie ora 23.00 5 martie, ora 02.00, Poliția Municipiului Suceava a organizat o acțiune în sistem integrat, cu efective mărite, pe raza municipiului Suceava, fiind angrenate structuri din cadrul subunității, respectiv Biroul Ordine Publică, Biroul Investigații Criminale, Biroul rutier, Biroul pentru Centrul Universitar, Secțiile de poliție rurală arondate Ipotești, Dărmănești, Adâncata și Șcheia și Compartimentul conductori câini. În cadrul acțiunii au participat și lucrători de la I.P.J. Suceava – Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice dar și efective din cadrul I.J.J. Suceava, I.S.U. Suceava și Poliția Locală Suceava- Biroul control activități comerciale.

Concepția de acțiune a fost una preventiv-reactivă și s-a acționat pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și siguranței cetățeanului, pentru combaterea faptelor de natură judiciară, descoperirea autorilor și tragerea la răspundere penală pentru faptele săvârșite.

Dispozitivul de ordine publică constituit a avut ca principal scop asigurarea ordinii și liniștii publice în zona cluburilor/discotecilor, magazinelor cu program non-stop, sălilor de jocuri de noroc, precum și pe linia prevenirii faptelor cu violență comise în proximitatea acestora și implicit generarea unui sentiment de siguranță în segmentul stradal.

Totodată, s-a avut în vedere prevenirea și combaterea faptelor penale și contravenționale la regimul rutier și implicit generarea unui sentiment de siguranță participanților la traficul rutier pe întreaga zonă de responsabilitate a subunității.

În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 250 de persoane și au fost atenționate verbal sau scris 27 de persoane cu privire la comportamentul social.

Au fost verificați 10 agenți de pază de la o serie de obiective și au fost controlate 17 bagaje.

Au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest 77 de conducători auto identificați în zona cluburilor, discotecilor și sălilor de jocuri.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 13 sancţiuni contravenționale în valoare de 3.350 lei.

Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și a fost impbilizat un vehicul fiindu-i retrase plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

 Astfel de acțiuni punctuale și cu efective sporite vor fi continuate și în perioada următoare de către polițiști. Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

Polițiștii au intrat tare în municipiul Suceava pe cluburi, discoteci și săli de jocuri de noroc.   Amenzi și sute de persoane legitimate. 27 de suceveni atenționați verbal sau în scris cu privire la comportamentul social, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava