Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii au prins trei bărbați care furat din boxa aflată la subsolul unui bloc din Suceava. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2:20, P. Dănuţ, de 36 de ani, din Suceava, a sesizat faptul că a surprins trei bărbaţi în boxa de la subsolul blocului unde domiciliază. În momentul în care aceştia au fost surprinşi, unul dintre ei l-a lovit pe acesta cu o bară metalică în zona capului.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că în acea noapte persoane necunoscute au forţat sistemul de închidere de la un număr de 9 boxe, amplasate la subsolul unei scări de bloc.
Potrivit polițiștilor, bărbatul bătut vătămată a coborât scările la subsolul blocului deoarece a auzit zgomote. Dănuţ P. i-a suprins pe cei trei bărbaţi, iar unul dintre aceştia care era înarmat cu un levier l-a lovit în zona frunţii, reuşind să fugă din scara blocului. Imediat la faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie, care au procedat la urmărirea celor cei trei bărbaţi, reuşind să-l identifice pe Z. Ovidiu, de 20 de ani, din comuna Pătrăuţi, care avea asupra sa un rucsac în care erau mai multe bunuri despre care existau indicii că ar fi fost sustrase din boxe. Având în vedere că a devenit agresiv, Z. Ovidiu a fost încătuşat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Suceava. În urma investigațiilor făcute, poliţiştii le-au identificat şi pe celelalte două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv V. Andrei, de 23 de ani, şi C. Sabin, de 20 de ani, ambii din comuna Şcheia.
În urma probatoriului administrat în cauză, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 ore, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată, 7 tentative la infracţiunea de furt calificat şi o infracţiune de furt calificat, și prezentaţi Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a emis pe numele celor trei, mandate de arestare preventivă de câte 30 zile fiecare, fiind introduşi în arestul I.P.J. Suceava. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane bănuite de comiterea faptelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava