Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi bărbaţi din Rădăuţi sunt cercetaţi pentru braconaj după ce au fost prinşi în flagrant de către poliţişti. Potrivit unui comunicat de presă, pe drumul comunal ce leagă localitatea Iaslovăț de localitatea Codrul, din orașul Cajvana, pe fondul de vânătoare ce aparține Clubului de Vânătoare și Pescuit Sportiv Rădăuţi a fost oprit autoturismul condus de B.Gelu, de 31 ani, ce era însoțit de socrul său L. Constantin, de 61 ani, ambii din municipiul Rădăuți.

La controlul autoturismului, în habitaclu a fost găsit un iepure de câmp împușcat, o armă de tir sportiv cu glonț, de calibru 5,6 mm, și de 12 cartușe, cu capsele nepercutate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că B. Gelu este posesor de permis de armă în care are înscrisă arma de tir, fiind membru al Federației Române de Tir Sportiv, însă nu este vânător sau membru vânător al unei asociații legal constituite.

Din cercetări a rezultat faptul că cele două persoane s-au deplasat în zona respectivă pentru a împuşca animale sălbatice. La un moment dat, B.Gelu a tras un foc de armă și a împușcat un iepure de câmp, iar la 10-15 minute a mai tras un foc în direcția unui căprior pe care nu l-a nimerit. Cei doi au fost prinşi la scurt timp după comiterea faptelor.

Față de persoanele în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă letală fără drept.

În cauză s-a procedat la ridicarea armei letale de tir sportiv și a muniției în vederea continuării cercetărilor, precum şi a exemplarului de iepure împușcat ce a fost predat Clubului de Vânătoare și Pescuit Sportiv Rădăuţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava