MOPAN Suceava

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a condus beat un moped şi nu a oprit la semnalele poliţiştilor. În după amiaza zilei de sâmbătă, un echipaj de poliție aflat pe DN 17, în localitatea Vama, a efectuat semnal regulamentar de oprire pentru un moped, conducătorul acestuia continuând să circule. Poliţiştii au început urmărirea mopedului, cu semnalul luminos, acustic și portavoce în funcțiune. Mopedul a fost oprit pe o strada din Vama.
Conducătorul mopedului a fost identificat ca fiind un bărbat de 37 ani, din comuna Vatra Moldoviței, pe motoscuter aflându-se şi soția acestuia. Femeia le-a spus polițiștilor că soțul său nu a oprit deoarece a consumat băuturi alcoolice și nu posedă permis de conducere.
În prezența unor martorii s-a solicitat conducătorului mopedului să fie testat cu aparatul etilotest. Acesta a refuzat, declarând verbal că a consumat băuturi alcoolice şi refuză să fie testat sau să i se recolteze mostre de sânge pentru alcoolemie.
Fiind verificat în baza de date s-a constatat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava