Concert pascal
MOPAN Suceava

În săptămâna 27 – 31 martie 2023, zilnic, la nivelul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc s-au desfășurat activități pe linia încălcării prevederilor O.U.G. 97/2005 R (privind evidența populației), a depistării persoanelor cu ședere nelegală, a celor voiajori ce nu-și justifică legal prezența și/sau urmărite în temeiul legii, pe linie de delicvență juvenilă și victimizarea minorilor, menținerea ordinii publice.

În cadrul acțiunii au fost angrenați zilnic polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, polițiști din cadrul Biroului Protecția Animalelor, polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară, dar și lucrători din cadrul Detașamentului 7 Jandarmi Câmpulung Moldovenesc și din cadrul Poliției Locale Câmpulung Moldovenesc, precum și lucrători din cadrul Direcției de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc și DGASPC Suceava.

Activitatea vizată a avut ca scop verificarea faptică a mai multor adrese adrese din zona Bodea unde sunt înregistrate în evidențe un număr de 68 de persoane, adulți și minori, în zonă fiind ridicate și clădiri neînregistrate dar care sunt locuite.

Cu ocazia activității din teren au fost identificate 18 imobile, în care au fost legitimate 103 persoane și au fost controlate toate autovehiculele care au tranzitat zona.

Pe linia absenteismului școlar au fost depistați doi elevi minori care nu se aflau în parcurgerea programului școlar obligatoriu, urmând în cauză să fie dispuse măsuri specifice față de reprezentanții legali ai acestora.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava