MOPAN Suceava

Un minor din Dolhasca care conducea un moped s-a ales cu dosar penal după ce nu au vrut să oprească la semnalele de oprire ale unui echipaj de poliţie. În cursul zilei de vineri, în timp ce acționa pe strada Vasile Cănănău din orașul Dolhasca, un echipaj de poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire unui moped neînregistrat, condus de un localnic de 16 ani și pe care se afla ca pasager, un tânăr de 20 de ani din aceeași localitate, ambele persoane fără cască de protecție. Mopedistul nu s-a conformat semnalelor poliţiştilor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, reușindu-se blocarea și oprirea lui după circa 1,5 km. Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cu ocazia cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că minorul a condus mopedul cu acceptul și acordul mamei sale de 47 de ani din localitate, care știa faptul că, fiul ei nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, minorul de 16 ani fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, iar mama sa fiind cercetată pentru comiterea infracţiunii de „încredinţarea un vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştia că nu deține permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Mopedul a fost indisponibilizat la sediul de poliție, urmând să fie supus unei expertize de specialitate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava