Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 1 decembrie  ora 00:10, politiștii Sectiei 10 Politie Rurală Gura Humorului se aflau în exercitarea atributiilor de serviciu pe raza comunei Cacica, pe DJ 178 A,IH localitatea Pârteștii de Sus și au efectuat semnalul regulamentar de oprire unei autoutilitare. Dupa efectuarea semnalului de oprire, conducatorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea pe DJ 178A, directia Pârteștii de Sus spre Pârteștii de Jos, mărind totodata viteza de deplasare.

Echipajele de poliție au procedat la urmărirea autovehiculului , pană în  zona gării Cacica, reușindu-se blocarea vehiculului. Conducătorul autoutilitarei a abandonat mașina pe peronul gării, fugind spre o zona împadurită . S-a continuat urmărirea acestuia, pedestru, pe o distanța de 150 metri, reușindu-se prinderea și imobilizarea celui  în cauză.

Dupa imobilizare și încatușare, s-a procedat la legitimarea conducatorului auto, în persoana unui barbat de 30 ani domiciliat în Pârteștii de Sus.

Întrucat acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul respirat, ulterior fiind condus la Spitalul Gura Humorului unde i-au fost  recoltate două probe biologice de sânge, la interval de o oră, în  vederea stabilirii alcoolemiei.

În  cauză  a  fost întocmit  dosar  penal  sub  aspectul  comiterii  infracțiunii  de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a fi solutionată procedural sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Gura Humorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava