MOPAN Suceava

Luni în jurul orelor 15.45, patrula din cadrul Poliției Municipiului Suceava –  Biroul Ordine Publică a oprit pentru control pe strada Zorilor din Suceava, autoturismul condus de către un localnic de 21 ani.

Polițiștii au procedat la efectuarea unui control asupra autoturismului, ocazie cu care, sub banchetă a fost identificată o țigară ce conținea fragmente vegetale, susceptibile a fi interzise la deținere, motiv pentru care am procedat la ridicarea țigării respective și conducerea la sediul Poliției Municipiului Suceava a conducătorului auto.

La sediul poliției, șoferul a fost testat de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava –  Biroul Rutier cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanțele THC-5 și AMP, ocazie cu care acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate.

În cauza s-a întocmit un proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. (2) din Codul penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava