Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă după amiază, în cadrul planului de acțiune pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori, echipajul de poliție din cadrul Compartimentului Ordine Publică Urbană – Poliția Orașului Gura Humorului, a oprit pe str. Voroneț din oraşul Gura Humorului, autoutilitara condusă de către o localnică.

Cu ocazia controlului efectuat, s-a constatat faptul că femeia transporta material lemons, respectiv lemn foc fag, neînsoțit de documentele specifice de transport așa cum sunt stabilite de normele privind circulația materialelor lemnoase.

Având în vedere cele prezentate mai sus, autoutilitara a fost însoțită la Depozitul  Ocolului Silvic Gura Humorului, unde s-a procedat la inventarierea de către organele silvice a materialului lemnos transportat, ocazie cu care s-a stabilit că transporta cantitatea de 1,26 m.c. lemn foc fag.

Conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional în conformitate cu prev. art. 19 alin. 2 lit. a) pct.1 din Legea nr. 171/2010, iar cantitatea de 1,26 m.c. lemn foc fag a fost ridicată în vederea confiscării şi predată organelor silvice din cadrul Ocolului Silvic Gura Humorului, valoarea acesteia fiind de 217,98 lei.

Polițiștii i-au confiscat lemnul de foc unei femei din Gura Humorului care efectua un transport fără acte legale, 6.3 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (6 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava