Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 31 decembrie 2022, un echipaj de poliția rutieră, în timp ce își desfășura atribuțiile de serviciu în  comuna Pojorâta, care acționa pe linia depistării conducătorilor  care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice si nerespectarea regimului legal de viteză, au constatat, în jurul orei 16:30, că un bărbat de 53 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a condus autoturismul pe strada Lătișeni (DC 88B) din com Sadova, având o îmbibație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare  i s-a adus la cunoștință obligativitatea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, sens în care acesta și-a exprimat consimțământul scris cu privire la desfășurarea acestei proceduri, ulterior fiind condus la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei cu respectarea prevederilor legale.

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin 1,din  Codul Penal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava