Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au indisponibilizat două autoutilitare în care se aflau peste 30 de tone de deşerui de fier vechi. În cursul zilei de vineri, un echipaj al Poliției municipiului Suceava a oprit pe Bulevardul Sofia Vicoveanca din Suceava o autoutilitară cu remorcă condusă de T. Ioan, de 28 ani, din comuna Moţca, judeţul Iaşi. Acesta transporta deşeuri fier vechi, pentru care a prezentat un aviz de însoţire a mărfii în care nu era înscrisă cantitatea de marfă transportată şi nici valoarea acesteia.

De asemenea, poliţiştii l-au identificat pe D. Vasile, de 30 ani, din Fălticeni, care conducea o autoutilitară cu remorcă, în care se aflau deşeuri feroase  pentru care a prezentat un aviz de însoţire a mărfii în care era înscrisă cantitatea de 16 tone deşeu fier vechi fără a fi înscrisă valoarea acesteia.

Întrucât existau suspiciuni privind documentele de transport, poliţiştii au solicitat sprijinul Serviciului de Investigarea Fraudelor Suceava şi s-a luat măsura conducerii autoutilitarelor la un punct de lucru în vederea cântăririi materialelor transportate, stabilirii provenienţei acestora şi a legalităţii activităţii de transport.

Poliţia a solicitat sprijinul comisarilor Gărzii Financiare Suceava, care în urma verificărilor au dispus indisponibilizarea autoutilitarelor şi a deşeurilor transportate.

Cercetările sunt continuate de către comisarii Gărzii Financiare Suceava, care urmează să dispună măsuri în funcţie de concluziile rezultate în urma finalizării controlului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava