Comenzi MOPAN Suceava

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat că va suplimenta numărul de poliţişti la evenimentele organizate cu prilejul Sărbătorii de Florii. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, poliţiştii suceveni vor acţiona cu efective sporite pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul tuturor localităţilor, precum şi pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale.

Astfel, în ziua de Florii vor fi prezenţi pe teren 265 de poliţişti (180 din structurile de ordine publică, 41 de poliţişti rutieri şi 44 de poliţişti din cadrul celorlalte structuri ale IPJ Suceava). De asemenea, vor fi organizate 97 de patrule cu echipaje de poliţie, fiind angrenate 89 de autospeciale de poliţie.

În acelaşi timp, în perioada 28 aprilie – 6 iunie 2013, zilnic, 40 de poliţişti rutieri vor acţiona cu 10 aparate radar pe drumurile naţionale şi europene de pe raza întregului judeţ. „De asemenea, în perioada 01 – 03 mai, zilnic, vor fi mobilizaţi peste 250 de poliţişti din toate structurile IPJ Suceava, pentru a se asigura liniştea şi ordinea publică. Totodată, zilnic, în perioada 28.04 – 03.05, un număr de 12 de poliţişti din cadrul Serviciului Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava vor organiza patrule şi activităţi de menţinere a ordinii publice în câte 15 trenuri şi acţiuni specifice în 7 staţii CFR şi triaje. Poliţiştii TF vor organiza acţiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei şi în incinta şi zona Aeroportului Ştefan Cel Mare Suceava”, se mai arată în comunicatul IPJ Suceava.

Peste 1.400.000 români îşi aniversează onomastica cu ocazia Sărbătorii Intrării Domnului în Ierusalim, cunoscută şi ca Sărbătoarea Floriilor. Din cei 1.487.510 de români aniversaţi de Florii, 634.467 sunt bărbaţi, iar 853.043 sunt femei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava