Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 12-14 martie, cadrele Serviciului Rutier şi cele ale formaţiunilor de profil din teritoriu au organizat şi executat pe raza de competenţă acţiuni specifice pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihoactive, ocazie cu care au fost testaţi 392 de conducători auto cu aparatul etilotest şi aplicate 141 sancţiuni contravenţionale în valoare de 50.005 lei. În cadrul acţiunii poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 14 permise de conducere şi au retras 11 certificate de înmatriculare. De asemenea au fost constatate 11 infracţiuni la regimul rutier.

În ziua de 13 martie între orele 18.00 – 22.00 poliţiştii Secției 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au organizat și executat pe raza de competență acțiuni pe linia depistării în trafic a conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice și verificarea îndeplinirii de către aceste categorii de participanți la trafic a obligațiilor ce le revin pe timpul deplasării pe drumurile publice, ocazie cu care au fost verificate 49 de autoturisme, legitimate 63 de persoane şi efectaute 30 de testări cu aparatul etilotest. În cadrul acţiunii poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale  în valoare de 5.500 lei şi au constatat 2 infracţiuni la regimul rutier.

De asemenea a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii suceveni au băgat spaima în șoferii băuți. Zeci de amenzi și permise reținute, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava