Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei precedente polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare au dispus masura refinerii față de trei persoane implicate îtntr-o altercație în iuna mai 2022.
La data de 2 iunie Politia Municipiului Suceava a fost sesizata direct de catre lucratorii din cadrul U.P.U. Suceava cu privire la faptul ca un barbat de 36 ani s-a prezentat la
aceasta unitate medicala întrucât a fost agresat fizic.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie din cadrul Biroului Ordine Publica care l-a identificat pe barbatul de 36 ani, stabilindu-se ca acesta ar fi fost lovit în zona feței de catre trei persoane necunoscute. Desi a manifestat reticenta în oferirea unor detalii cu privire la eventimentul în care a fost implicat si cu privire la sustinerea pozitiei procesuale, politistii au continuat verificarile fiind întocmit dosar penal privind savarăirea infracțiunii de „lovirea sau alte violente”.

În urma activitatilor investigative si de cercetare penala întreprinse la nivelul Politiei Municipiului Suceava – Biroul Investigate Criminale, s-a conturat activitatea infractionala a trei barbati cu varste de 49, 25 si 24 de ani, toti din municipiul Suceava, sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice, constand în aceea ca la data de 02.05.2022, în jurul orei 21:00, fiind în fata unei săli de jocuri de noroc situata în municipiul Suceava, au exercitat acte de violenta asupra persoanei vatamate, lovind-o cu pumnii și cu picioarele în zona superioara a corpului, cauzandu-i leziuni fizice ce au necesitat pentru vindecare un numar de 11-13 zile de îngrijiri medicale, iar prin actiunile acestora, executate în loc public, a fost creata o stare de natura sa tulbure ordinea si linistea publica.

Pentru probarea activitatii infractionale si completarea materialului probator în cadrul dosarului penal, la data de 29.07.2022, politistii din cadrul Politiei Municipiului
Suceava – Biroul Investigate Criminale au desfasurat 3 perchezitii domiciliare la locuintele agresorilor. În actiune au fost agrenati 11 lucratori din cadrul Biroul Investigate Criminale, 2 grupe ale Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul I.P.J. Suceava si grupa de subofiteri jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava.

În data de 29.07.2022 în urma efectuarii celor 3 perchezitii domiciliare si a unei perchezitii asupra unui autoturism au fost identificate mai multe mijioace de proba de interes pentru solutionarea cauzei.

S-au emis trei mandate de aducere pe numele suspectilor de 49 ani, 25 ani si 24 de ani, acestia fiind condusi la sediul Politiei Municipiului Suceava.

În urma audierii acestora, lucratorii Politiei Municipiului Suceava – Biroul Investigate Criminale au dispus masura preventiva a retinerii celor 3 suspect! pentru o perioada de 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, fapte prev. si ped. de art. 193 si art 371 din Codul penal.
Cei trei barbati au fost introdusi în arestul IPJ Suceava, cercetarile fiind continuate sub coordonarea procurorului care supravegheaza urmarirea penala din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava .

Polițiștii suceveni au capturat trei bărbați care și-au bătut prietenul în fața unei săli de jocuri din Suceava până l-au băgat în spital. Agresorii au fost băgați la pușcărie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava