Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au confiscat 15.000 de pachete de ţigări de contrabandă în cadrul unui control care a avut loc în cadrul acţiunii „Blocada 2016”. Potrivit unui comuncat de presă, la nivelul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus şi a posturilor de poliţie arondate s-a organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de contrabandă cu tutun de provenienţă extracomunitară în zona comunei Ulma – oraşul Vicovu de Sus.
„În cadrul acțiunii au fost organizate mai multe filtre rutiere şi au fost obţinute date şi informaţii cu privire la efectuare unui transport de țigarete de contrabandă, cu un autoturism de teren, pe traseul Lupcina-Nisipitu de pe raza comunei Ulma”, se precizează în comunicatul de presă al Poliţiei Suceava. Astfel, la nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus a fost constituită o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul subunității și a posturilor arondate, care a acționat pe raza comunei Ulma.
Joi, Între orele 23.00-02.10, polițiștii implicați în acțiune au organizat un filtru pe toate drumurile forestiere de pe traseul Lupcina-Nisipitu, iar în jurul orei 2:10, într-un pârâu din proximitatea drumului forestier Hrabusna, a fost identificat abandonat un autoturism de teren înmatriculat în Marea Britanie, în interiorul căruia se aflau mai multe colete în care se aflau ţigarete.
După efectuarea cercetării la fața locului, autoturismul de teren a fost transportat la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus, iar în urma inventarierii coletelor din interiorul acestuia, a rezultat faptul că acestea conțin un număr de 15.000 pachete țigarete fără banderole fiscale (300.000 bucăţi ţigarete), acestea fiind depuse la camera de corpuri delicte.
Autoturismul de teren înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de aproximativ 3.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus.
Cercetările sunt continuate cu privire la săvârșirea infracţiunii de contrabandă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava