Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Poliţiştii suceveni au confiscat aproape 60 de metri cubi de cherestea de la un bărbat din comuna Vama. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Suceava, joi noaptea, la ora 22.00, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control ansamblul rutier cu semiremorcă condus de un bărbat de 41 de ani din comuna Vama care transporta, conform unui aviz de însoțire din 7 ianuarie, emis de o societate comercială din orașul Frasin, cantitatea de 44,78 m.c. cherestea. Polițiștii au stabilit faptul că sunt indicii cu privire la repetabilitatea transportului de cherestea, fiind obținute probe care fac dovada faptului că ansamblul rutier a efectuat în data de 7 ianuarie 2020, începând cu ora 18.00, deplasarea pentru primul transport, iar în data de 9 ianuarie 2020 cel de-al doilea transport.

Astfel, împreună cu reprezentanții Ocolului Silvic Fălticeni, polițiștii au procedat la descărcarea și  inventarierea materialului lemnos transportat, ocazie cu care s-a constatat faptul că bărbatul transporta cantitatea de 57,58 m.c. cherestea de esență  rășinoase.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 10.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 și confiscarea cantități de 57,58 m.c. cherestea de esență rășinoase în valoare de 36.799 lei, ce a fost predată în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava