• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliţiştii suceveni au confiscat aproape 60 de metri cubi de lemn în valoare de aproximativ 32.000 de lei şi au dat 68 de amenzi în cadrul celor 39 de controale efectuate. În perioada 8 – 14 iulie 2019, poliţiştii din cadrul IPJ Suceava sub coordonarea Serviciului Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au acționat pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării și comercializării materialului lemnos. Într-un comunicat al Poliției Suceava se amintește că în cadrul acestei acțiuni un transport ilegal de material lemnos a fost depistat de polițiștii din Vadu Moldovei. Joia trecută, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei au oprit pentru control, pe DN2E, un ansamblu rutier condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, care transporta material lemnos în baza unui aviz de însoțire emis de o societate cu sediul în comuna Pojorâta.
Având în vedere că existau indicii cu privire la existența unui transport repetat folosind același aviz, în urma verificărilor efectuate prin vizualizarea camerelor video și a probelor strânse s-a constatat faptul că ansamblul rutier a efectuat două transporturi de material lemnos, respectiv pe 11 și pe 12 iulie 2019, în baza aceluiași aviz de însoțire. Polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici care au procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând cantitatea de 45,79 m.c. cherestea rășinoase. În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a societății emitente și confiscarea materialului lemnos, în valoare de aproape 30.000 de lei, care a fost predat în custodie de către Ocolului Silvic Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava