• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliţiştii suceveni au ridicat în urma unor percheziţiilor bunuri accizabile cu o valoare de 20.000 lei şi au confiscat peste 20.000 Euro, în lei şi valută.

În cursul zilei de luni, 14 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul IPJ Suceava, Serviciul de Investigare a Fraudelor – Biroul de combatere a fraudelor vamale au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza judeţului Suceava, în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. Percheziţiile s-au desfăşurat la domiciliile lui A . Ilie de 28 de ani din comuna Şcheia, jud. Suceava şi R. Petru de 31 de ani din aceeaşi localitate.

Tot în cadrul aceluiaşi dosar a fost efectuat si un control la societate comercială cu sediul in comuna Scheia, jud. Suceava.

In urma activităţilor întreprinse au fost ridicate 35.080 ţigarete toate cu timbru fiscal extracomunitar, 29 litri de alcool, fără banderole fiscale; 14.565 de euro; 27.508 lei; mai multe bijuterii din aur; telefoane mobile, microcarduri şi alte bunuri cu valoare probatorie în cauză.

Valoarea de piaţă a produselor accizabile identificate si ridicate cu ocazia percheziţiilor efectuate este de aproximativ 20.000 lei.

In cauza se efectuează cercetări fata de A. ILIE şi R. Petru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabanda in forma agravanta. „Acţiunea a fost realizată cu suportul informativ si tehnic din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Bucureşti. Cercetările sunt continuate de poliţişti , sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava