Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au confiscat peste 900 de pachete de țigări de contrabandă dintr-o mașină oprită în trafic în comuna Vama, la volanul acesteia aflându-se un bărbat de 71 de ani. În cursul zilei de vineri, 7 iulie a.c., în baza unor date şi informaţii deţinute de poliţişti, pe raza comunei Vama a fost instituit un filtru rutier în vederea identificării unui autoturism susceptibil de a transporta țigări de contrabandă.

În jurul orei 09.55, echipajul de poliție din Vama a identificat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 71 de ani, din municipiul Reșița, județul Caraș Severin iar în interior se aflau mai multe lăzi cu legume și fructe. „Având în vedere că existau suspiciuni cu privire la faptul că acesta ar transporta țigări de contrabandă, autoturismul a fost condus la sediul secției de poliție, unde, în urma verificării amănunțite, au fost identificate în interior 902 pachete de țigări de contrabandă”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.

Întreaga cantitate de țigări și autoturismul, în valoare de aproximativ 13.000 lei, au fost ridicate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „contrabandă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava