Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţişti din structurile de investigaţii criminale, ordine publică, investigarea fraudelor, poliţişti rutieri şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava au verificat în dimineaţa zilelor de 19 şi 20 ianuarie 2012 târgurile auto de la Cumpărătura, cel mai mare târg de auto second – hand din Moldova, şi din Rădăuţi.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Suceava, acţiunile au vizat în special identificarea unor vehicule semnalate ca fiind furate sau implicate în săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul ţării sau pe teritoriul altor state.

De precizat că în cursul anului trecut, în urma activităţilor investigative şi a colaborării la nivel european, poliţiştii judiciarişti suceveni au reuşit identificarea şi indisponibilizarea de vehicule de lux şi utilaje în valoare de peste 500.000 Euro, semnalate ca fiind furate la nivel internaţional.

În urma acţiunilor din zilele de 19 şi 20 ianuarie, poliţiştii au verificat în bazele de date peste 70 de autoturisme, însă nu au fost identificate vehicule semnalate la nivel naţional sau internaţional.

„Totodată, având în vedere caracterul acţiunii, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Suceava au desfăşurat şi o activitate de informare a posesorilor de vehicule promovând recomandări preventive cu privire la furturile din auto, fenomen identificat cu un trend ascendent în ultima perioadă. Au fost distribuite 200 de pliante realizate în cadrul campaniei <,Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor>”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava