Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 8-10 octombrie 2014, poliţiştii şi specialiştii silvici din judeţul Suceava au desfăşurat ample acţiuni de prevenire şi combatere a infracţionalităţii la regimul silvic. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei, în urma acestor acţiuni au fost constatate 14 infracţiuni şi au fost aplicate 330 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 130.000 lei. De asemenea, au fost confiscaţi 252 metri cubi de material lemnos în valoare de aproape 100.000 lei.
Controalele au fost efectuate pe linia controlului legalităţii circulaţiei materialului lemnos și de verificare a unor agenţi economici din judeţul Suceava, care desfăşoară activități de exploatare, transport, debitare şi comercializare a materialului lemnos. Din cele 14 infracţiuni constatate, 11 au fost la legislaţia în domeniul silvic.
Astfel, în data de 8 octombrie a.c., în cadrul unei verificări efectuate la o societate comercială, cu punct de lucru în Fălticeni, s-a constatat faptul că administratorul societăţii, un bărbat de 50 ani, din Suceava, a achiziţionat cantitatea de 154,604 m.c. cherestea de la o societate comercială din județul Botoşani, cu avize de însoţire a materialului lemnos din care nu rezulta provenienţa legală.
Contravaloarea cantităţii de cherestea în sumă de aproape 74.000 de lei a fost confiscată, iar societatea a fost sancţionată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava