MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au emis ordine de protecție împotriva a doi soți agresivi. Sâmbătă seara, în jurul orelor 19:40, pe fondul unor discuții mai vechi în familie și a consumului de băuturi alcoolice, între un bărbat de 38 de ani, din Drăgoiești și soția sa de 35 de ani, din aceeași localitate, s-a iscat un scandal, moment în care primul a amenințat-o pe soția lui, fără a se consuma acte de violență.
Femeia a mai declarat faptul că în seara zilei de vineri, în urma unor certuri avute cu soțul, acesta a agresat-o fizic, fără a-i provoca leziuni. Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului și s-a impus emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Deoarece bărbatul prezenta un comportament agresiv, continuând să adreseze amenințări cu acte de violență, a fost solicitat un echipaj al ambulanței care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni unde a rămas internat.
Tot sâmbătă, la ora 22.30, o femeie de 30 de ani, din Suceava, a avut unele discuții contradictorii cu soțul ei de 36 de ani, care era sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind agresiv atât verbal cât și fizic. Bărbatul a lovit-o cu palma peste față în prezența copiilor minori în vârstă de 10 și 4 ani.
Femeia s-a deplasat la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a depus plângere penală împotriva soțului ei pentru săvârșirea infracțiunii de ,,violență în familie” și a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva lui. Și în acest caz, în urma rezultatului formularului de evaluare a riscului s-a stabilit că în cauză există risc iminent și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Bărbatului de 36 de ani i-au fost aduse la cunoștință obligațiile prevăzute de ordinul de protecție, fiind evacuat. În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violenţa în familie”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava