MOPAN Suceava

În perioada 6-8 august seara și noaptea, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat acțiuni pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care au fost efectuate 593 testări cu aparatul etilotest şi aplicate 142 sancţiuni contravenţionale în valoare de 66.285 lei.

În cadrul acţiunii poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 26 permise de conducere, au retras 10 certificate de înmatriculare şi au constatat 12 infracţiuni la regimul rutier.

În aceeași perioadă Serviciul Rutier împreună cu formaţiunile rutiere din cadrul I.P.J. Suceava au organizat şi executat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 362 sancţiuni contravenţionale în valoare de 214.891 lei.

În cadrul acţiunii poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 77 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare.

Polițiștii suceveni au făcut ravagii printre șoferii băuți și cei vitezomani: peste 500 de amenzi și 103 permise reținute, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava