Concert pascal
MOPAN Suceava

Părinţii îşi vor copiii sănătoşi şi realizaţi în viaţă .  Dascălii  îi  doresc  erudiţi şi olimpici. Noi, poliţiştii, îi dorim mai mult decât atât … cumpătaţi, înţelepţi și în siguranță.

Acestea sunt lucrurile pe care ni le dorim noi pentru copiii noştri. Ce îşi doresc însă toţi copiii în această perioadă? Să aibă un cămin fericit, o familie care să îi preţuiască şi… să vină Moşul încărcat cu daruri!

Este dureros să vezi că unii copii nu au parte de asemenea lucruri şi rămân în aşteptarea lui Moş Crăciun până ce somnul îi cuprinde şi le călăuzeşte viaţa lipsită de bucurii până în zorii zilei următoare.

Poliţiştii sunt prezenţi în toate comunităţile şi îşi asumă deseori şi datoria de a face viţa frumoasă celor cu care soarta a fost mai vitregă.

Și în acest an, în perioada 21 – 24 decembrie, peste 100 de copii proveniţi din familii nevoiaşe au primit cadouri de Crăciun dar şi dulciuri.

În acest an diferit din toate punctele de vedere datorită situației pandemice, poliţiştii au fost spiridușii lui ….MOȘ BRIAN ….cel care a dobândit în mod real statutul de ,,Moș Crăciun” pentru sute de copii după peste 10 ani de parteneriat și proiecte comune.

Împreună cu Moş Crăciun (în persoana domnului Brian Douglas – partenerul nostru tradițional) polițiștii au oferit peste 100 de cadouri copiilor din familii sărace din Stroiești, Dărmănești, Zaharești, Românești, Pătrăuți dar și din Centrul de la Sfânta Vineri din municipiul Suceava.

Peste 100 de pachete cu alimente, dulciuri, cadouri și jucării procurate cu ajutorul financiar al unor oameni cu suflet (profesor doctor Traian Mihaiescu, doctor Adriana Sorete și Antonica Alexa), precum și cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Suceava au fost împărţite de Moş Crăciun și spiridușii săi polițiști.

La rândul lor copiii i-au răsplătit pe poliţişti cu poezii şi cel mai important cu ……zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţa calea educaţiei, cinstei şi onoarei.

Tuturor copiilor şi sucevenilor, poliţiştii le urează Sărbători fericite şi Sărbători în Siguranţă!

Polițiștii suceveni au fost spiridușii lui...Moș Brian. Peste 100 de copii săraci au primit cadouri de Crăciun, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava