MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis, astăzi, că mai multe echipe formate din 294 de polițiști, 118 polițiști locali, 39 de militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale și 36 de jandarmi, au efectuat în cursul zilei de vineri verificări privind respectarea măsurii de autoizolare, locațiile de carantinare instituționalizată și respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență de către societățile comerciale

În total au fost verificate 3647 de persoane aflate în autoizolare sau carantină și au fost aplícate 141 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor privind circulația persoanelor cu o valoare total de 295.227 lei. De asemenea, au fost întocmite trei dosare penale, din care unul pentru zădărnicirea combaterii bolilor și două dosare pentru infracțiuni economice în contextul activităților de prevenire și combatere a coronavirusului.

Prefectul Alexandru Moldovan a spus că în județul Suceava sunt 4309 persoane în autoizolare la domiciliu, 420 de persoane în carantină instituționalizată, în timp ce 107 persoane au ieșit din carantină.

Alexandru Moldovan, în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, a reamintit sucevenilor importanța respectării ordonanțelor militare, normelor de igienă și de distanțare socială. „Toate efectivele din sistemul de sig uranță și ordine publică din județ sunt la datorie și acționează în sistem integrat pentru creșterea gradului de siguranță publică pentru cetățeni, dar și  pentru a preveni și limita răspândirea infecției cu noul Coronavirus – Covid 19”, a spus Moldovan.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava