• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada iulie-august, polițiștii derulează o amplă campanie de prevenire a fraudelor online. O primă activitate s-a desfășurat între 6 și 8 iulie, la Rădăuți, cu ocazia Zilelor Municipiului. Potrivit IPJ Suceava, dat fiind fluxul sporit de persoane care au participat la activitățile culturale și artistice, polițiștii au fost în mijlocul cetățenilor și au promovat recomandări preventive. De asemenea, s-au purtat discuții și cu agenții comerciali și au fost distribuite peste 500
de materiale preventive. Polițiștii suceveni îi avertizează pe cei care preferă cumpărăturile pe internet că infractorii pot construi site-uri false cu oferte de nerefuzat, prin care, de fapt, fură datele cardului şi vă golesc contul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava