MOPAN Suceava

În aceasta minivacanta, în medie, peste 80 de politiști rutieri sau avizati sa desfășoare activitati de politie rutiera au actionat zilnic pe drumurile publice, în special în interiorul localitatilor și în zona unitatilor de alimentatie publica pentru prevenirea evenimentelor rutiere si identificarea celor care conduc vehicule sub influenta alcoolului sau a substantelor interzise. În cadrul actiunilor au fost utilizate și apar;tele Druger DrugTest 5000 intrate recent în dotarea politiștilor, fiind efectuate testari pentru identificarea șoferilor care consuma substante interzise.

În urma actiunii desfășurate nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave, fiind asigurat cadrul de normalitate și legalitate a circulatiei rutiere. În plus, în zonele în care s­ au lnregistrat fenomene meteo periculoase (zapada, ceata, polei), politiștii au actionat pentru monitorizarea segmentelor de drum în vederea prevenirii accidentelor rutiere.

În cadrul actiunilor au fost testati cu aparatele etilotest și drugtest peste 500 de conducatori auto și au fost identificati mai multi șoferi care s-au urcat bauti la volan, în toate cazurile fiind întocmite dosare penale și dispunandu-se suspendarea dreptului de a conduce.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava