MOPAN Suceava

Patrula din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat sâmbătă seară semnal regulamentar de oprire autoturismului care se deplasa pe DC neclasificat Dornești.
Conducătorul autoturismului nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, astfel, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 100 de metri, timp în care autoturismul a fost în permanență în raza vizuală a echipajului de poliție.
Conducătorul auto a parcat vehiculul în curtea unui imobil din comuna Dornești, apoi a coborât din acesta.
Conducătorul autoturismului a fost legitimat în persoana unui bărbatde 33 ani, din comuna Dornești, sat Dornești, care în urma legitimării a declarat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Au fost efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, constatându-se faptul că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Șoferul a fost sancționat contravențional conform prevederilor art. 31, lit. a) din OUG 195/2002, pentru nerespectarea semnalelor de oprire efectuate de către polițiștii rutieri. Totodată, datorită faptului că nu a prezentat pentru control declarația pe propria răspundere din care să rezulte motivul deplasării sale în interes personal, acesta a fost sancționat contravențional conform prevederilor art. 65, lit. m) din Legea 55/2020.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava