Comenzi MOPAN Suceava

La data de 22 ianuarie ora 18:45, polițiștii cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, în timp ce se aflau în serviciul de îndrumare, supraveghere și control al traficului rutier, cu autospeciala de poliție, pe raza municipiului Suceava – str. Cuza Vodă, au oprit pentru control, autoturismul condus de către un tânăr de 22 ani din orașul Salcea.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru rezultând o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. (1) din Codul Penal.

Polițiștii vigilenți au capturat un tânăr de 22 de ani din Salcea care conducea băut prin municipiul Suceava, 6.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava