Concert pascal
MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți și ai Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Burla, Volovăț, Milișăuți și Iaslovăț, au intervenit luni dimineață cu nu mai puțin de șapte autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Burla.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la anexele gospodărești, construcții majoritare din lemn, cu pericol de propagare la vecinătăți. Incendiul a fost anunțat la ora 9:43 și a fost stins în totalitate în jurul orei 13:20.

În incendiu au ars depozitul de furaje, o anexă și o magazie pe o suprafață totală de aproximativ 125 de metri pătrați, circa 6 tone de fân, 10 metri cubi lemn de foc și alte bunuri. S-au degradat o parte din tabla acoperișului (15 metri pătrați) și izolația unui perete (18 metri pătrați) de la locuința unei gospodării învecinate.

Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului și alte două case de locuit, din gospodăriile învecinate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava