Concert pascal
MOPAN Suceava

Acțiune inedită de salvare desfășurată de pompierii suceveni vineri, 1 mai. Aceștia au fost chemați la lacul de acumulare Rogojești pentru a salva o vițică de la înec. Iată cum relatează întâmplarea purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. ”Vineri seară (1 mai), un localnic s-a dus să-și recupereze vițica lăsată să pască pe malul lacului de acumulare de la Rogojești, de pe raza comunei Grămești. Vițica însă, a fugit pe insulițele din lac, depărtându-se la vreo 500-600 de metri de mal, iar proprietarul nu a mai putut să o prindă, deși s-a chinuit până spre ora 1 dimineață…

Sâmbătă, la prima oră pe lumină, un vecin cu o barcă a încercat și el să aducă animalul la mal, chinuindu-se mai mult timp, însă și acesta fără succes.

Cei doi au cerut până la urmă sprijinul pompierilor militari, iar la fața locului s-au deplasat salvatorii de Garda de Intervenție Siret, cu o barcă pneumatică și alte accesorii necesare operațiunii de recuperare. De această dată, operațiunea a reușit, iar vițica a fost adusă la mal, sănătoasă”, a povestit Alin Găleată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava