MOPAN Suceava

Pompierul din Gura Humorului care l-a încălțat cu proprii boncaci pe un șofer de TIR din Polonia ce și-a pierdut încălțările într-un accident rutier a fost răsplătit dublu de un cetățean din Sebeș-Alba. Mai exact, pompierul sucevean a primit două perechi de bocanci, una impermeabilă, iar a doua pentru intervenții. Vestea a fost dată de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, pe pagina de socializare a instituției. Iată postarea ISU Suceava:

”DAR DIN DAR SE FACE RAI”

Plt.adj. Doru Boca a „încălțat” un șofer de TIR, după ce acesta a rămas fără bocanci, în urma unui accident rutier. Am povestit întâmplarea, iar efectele nu s-au lăsat așteptate. Și vă mulțumim, inclusiv în numele lui Doru, pentru vorbele frumoase transmise!

Mai mult decât atât, la o zi-două după întâmplare, am primit un mesaj privat pe pagina noastră, de la domnul Ioan Irimie, din Sebeș, Alba, care a dorit să răsplătească gestul făcut de Doru. Astfel, acesta a făcut un colet nu cu una, ci cu două perechi de încălțăminte, una impermeabilă, iar a doua pentru intervenții, anunțându-ne că-l va expedia în aceeași zi…

Zis și făcut! A doua zi, l-am fotografiat pe Doru, cu bocancii care s-au întors la el, gestul său fiind răsplătit îndoit.

Îi mulțumim d-lui Ioan Irimie pentru inițiativă și sperăm ca Doru să se bucure de ei, iar dacă va mai fi cazul, suntem convinși că îi va dărui mai departe, oricărui semen aflat în necaz!

Pentru că… DAR DIN DAR SE FACE RAI!”

Pompierul care și-a dat bocancii unui șofer de TIR din Polonia implicat într-un accident rutier a fost răsplătit dublu de un cetățean din Sebeș, 8.3 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (9 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava