• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cursurile râurilor Bistriţa şi Dorna, precum şi afluenţii acestora, sunt monitorizate de specialişti ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” şi ai Serviciului pentru Gospodărire a Apelor. Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu, care a precizat că a dispus celor două instituţii să monitorizeze zilnic cursurile celor două râuri, astfel încât în situaţia topirii zăpezii de pe versanţi şi a podurilor de gheaţă să se poată interveni pentru a preveni apariţia unor inundaţii. Popescu a declarat că râul Bistriţa este monitorizat de la Cârlibaba şi până la Broşteni, în timp ce cursul râului Dorna este verificat zilnic de la Vatra Dornei şi până la Poiana Stampei. Prefectul a arătat că ISU şi SGA Suceava verifică zilnic „astfel încât să putem interveni pentru dislocarea podurilor de gheaţă pentru a nu avea inundaţii”. Grosimea stratului de gheaţă de pe cele două râuri măsoară câteva zeci de centimetri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava