MOPAN Suceava

Deputatul de Suceava, Vlad Popescu-Piedone, a salutat căderea Guvernului Cîțu arătând că prin votul la moțiunea de cenzură de astăzi a fost sancționat unul dintre cele mai slab pregătite guverne ale României din ultimii 31 de ani.

”Astăzi a picat Guvernul Superman Vasile Cîțu printr-o moțiune de cenzură  inițiată de PSD, grup parlamentar în cadrul căruia sunt afiliat și cred că decizia demiterii acestui guvern a fost cea mai bună opțiune pentru România.

La doar 9 luni de la preluarea mandatului de premier, Superman Cîțu nu a reușit să livreze absolut nimic românilor. Ce a reușit însă? Să obțină votul de blam din partea noastră, a celor care astăzi reprezentăm poporul român.

Prin votul de astăzi, am  reușit să sancționăm unul dintre cele mai slab pregătite guverne ale României din ultimii 31 de ani. Un guvern incapabil să gestioneze pandemia de Covid -19 și să țină cont de nevoile românilor, ale căror salarii scad în timp ce prețurile la energie și alimente cresc.

Guvernul Cîțu le-a promis românilor, în decembrie 2020, prosperitate și măsuri eficiente care să transforme România într-o țară demnă de Uniunea Europeană. Deși domnul premier vorbea de creșteri economice, în realitate buzunarul românilor era tot mai gol, iar prețurile creșteau peste noapte.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul pandemiei, în cadrul căreia domnul prim-ministru Cîțu și-a asumat în mod public coordonarea campaniei de vaccinare, să ne amintim că a apărut  într-un clip video de promovare ce a rulat pe toate rețelele sociale, ca mai târziu, fix cu două zile înainte de votul final la moțiunea de cenzură să acuze presa de faptul că a sabotat campania de vaccinare.

Premierul Superman nu și-a asumat nici problemele grave cu care se confruntă majoritatea spitalelor de la noi, multe dintre ele cu probleme din cauza clădirilor vechi în care funcționează și cu instalații electrice nerealizate corespunzător.

Vinerea trecută am asistat la o nouă tragedie în țara noastră, când secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a luat foc și 7 oameni și-au pierdut viața. Această tragedie este a treia din acest an, fără ca domnul Cîțu să se gândească să facă ceva în acest sens.

Singurele arme ale domnului Cîțu sunt dezinformarea și aruncarea problemelor în spatele celorlalte partide parlamentare. Numai domnia sa nu este responsabil de nimic, în afară de răspândirea de promisiuni false și de idei care nu duc altundeva România decât la FALIMENT.

Prin votul de astăzi, am pus STOP acestor abuzuri ale premierului Superman și am deschis calea pentru alegerile anticipate sau desemnării unui nou premier.

România are nevoie, acum în aceste momente grele, când valul 4 al pandemiei ne lovește din plin, de un prim-ministru pregătit să facă față problemelor țării, de o coaliție de guvernare stabilă și de măsuri ample care să salveze atât viețile celor care sunt bolnavi de Covid-19, dar și a acelora ale căror venituri au scăzut drastic în pandemie.

Este momentul unei schimbări, iar votul de astăzi a arătat că acesta este drumul pe care noi trebuie să începem să asigurăm românilor o viață mai bună din punct de vedere economic și măsurile necesare pentru a trece cu bine de această pandemie.

Dumnezeu să ne ajute să găsim cele mai bune soluții pentru România”, a transmis parlamentarul sucevean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava