Concert pascal
MOPAN Suceava

Popularii suceveni îi vor pe Traian Băsescu și pe Cristian Diaconescu pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare din mai. PMP Suceava a luat în discuție tema pregătirii campaniei pentru alegerile europarlamentare în ședința Comitetului Executiv Județean de la finele săptămânii dorința lor fiind aceea ca Băsescu să deschidă lista de candidați. ”Am avut Colegiul Național în decembrie anul trecut la Sinaia iar acolo am stabilit că vom aproba în următoarea ședință niște criterii de selecție pentru candidații la eurparlamentare și cei doritori își vor depune dosarul pentru candidatură. Sperăm ca președintele Băsescu să fie candidatul nostru. Deocamdată dumnealui a spus că nu va candida dar discuțiile continuă și cu președintele Băsescu și cu Cristian Diaconescu. De la Suceava încă nu știm dacă va fi cineva pe listă. Asta depinde de cei care vor deschide lista ei își vor face echipa în cotinuare și vom stabili candidații pe organizații județene. Normal trebuie să avem listă completă de 34 de candidați plus 20%. Ar fi undeva la 40-41 de persoane pe listă. Dacă ni se va cere normal trebuie să nominalizăm și noi un candidat pentru europarlementare”, a declarat vicepreședintele național al PMP, Marian Andronache.

”Am început și o pregătire a alegerilor europarlamentare care bat la ușă. Vrem să ne organizăm în teritoriu să acoperim toate secțiile de votare. Vrem ca în cele 555 de secții de votare să avem președinți ai secțiilor de votare. La referendumul pentru familie am reușit lucrul acesta și sunt convins că la fel vor fi acoperite și pentru euparlamentare”, a mai spus liderul PMP.

Popularii suceveni speră ca Băsescu să deschidă lista PMP pentru alegerile europarlamenare, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava