Concert pascal
MOPAN Suceava

Modificarea Ghidului solicitantului în cadrul apelului de proiecte nr. POR 2016/5/5.1 – Axa prioritară 5: Imbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, Prioritatea de investiții 5.1 – Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural a fost aprobată astăzi, 17.06.2016, prin ordin al ministrului dezvoltării regionale și administrației publice și va fi publicată în site-ul programului www.inforegio.ro.

Ghidul solicitantului pentru apelul de proiecte nr. POR 2016/5/5.1 a fost corelat cu modificările aduse Ghidului solicitantului – Condiții generale pentru accesarea fondurilor în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, aprobat în luna mai 2016.

Pentru modificările aprobate prin Ordinul de ministru nr.884 din data de 17.06.2016 față de Ghidul solicitantului aferent priorității de investiții 5.1, publicat pe data de 25.03.2016, Agențiile de Dezvoltare Regională vor putea solicita  o clarificare suplimentară, în etapa de verificare a conformității administrative și a eligibilității.

Varianta consolidată a Ghidului solicitantului – Condiţii specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte nr. POR 2016/5/5.1 a fost publicată în site-ul Programului Operațional Regional – secțiunea Ghiduri specifice.

* * *

Programul Operațional Regional este unul dintre cele 7 programe operaționale din perioada 2014-2020 implementate în România, cofinanțate din fondurile europene structurale și de investiții și unul dintre cele 2 programe operaționale gestionate de MDRAP în calitate de Autoritate de Management.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava