MOPAN Suceava

Peste 500 de colindători au trecut pragul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava în perioada 16 – 27 decembrie 2015 şi au adus vestea naşterii Domnului.

Zeci de colinde prezentate de copii îmbrăcaţi în costume tradiţionale dar şi de coruri de preoţi şi studenţi,  au răsunat în instituţia menită să asigure liniştea şi siguranţa cetăţenilor. Poliţiştii i-au întâmpinat pe colindători cu dulciuri şi daruri, şi mai important decât atât cu …bucurie şi satisfacţie.

Este satisfacţia unei instituţii care devine tot mai transparentă şi mai apropiată de comunitatea pe care o deserveşte.

Prezenţa numeroasă a colindătorilor, a copiilor este semnul că Poliţia devine un reper social, o instituţie deschisă, iar poliţiştii sunt mai mult decât funcţionari publici cu statut special….sunt oameni care îşi fac cu drag meseria şi veghează la liniştea cetăţenilor.

Colindele au răsunat lângă bradul frumos decorat şi pentru cei peste 300 de poliţişti care, în fiecare zi de Crăciun, au fost departe de propria familie…dar atât de aproape de comunitatea pe care o deservesc, asigurând liniştea şi siguranţa publică.

Colinde au primit poliţiştii şi din partea celor peste 100 de copii din centre de plasament, case de tip familial sau din familii nevoiaşe pe care Moş Crăciun Poliţist nu i-a uitat şi le-a adus cadouri.

Poliţiştii suceveni le mulţumesc tuturor celor care le-au trecut pragul în această perioadă şi le-au adus sărbătoarea în ,,casa” lor şi le mulţumesc, totodată, tuturor sucevenilor pentru responsabilitatea de care au dat dovadă pe parcursul acestor zile, prin respectarea legii ducând la Sărbători în Siguranţă!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava