Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi, 19 septembrie 2019, a avut loc întâlnirea dintre Echipa Pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava și posesorii de detectoare de metale, autorizați, din județ.

Întâlnirea, cu scopul conștientizării riscurilor, prevenția și metodele legale de procedura specifică, în cazul detectării elementelor de muniție rămase în urma celor două Războaie Mondiale, a avut loc în Poligonul „Bogata”, de pe raza comunei Baia.

În cadrul acestei întâlniri s-a făcut și o instruire de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, al IPJ Suceava, având în vedere că detectoristul poate identifica și obiecte care privesc direct această structură (arme sau elemente componente).

”Această întâlnire a strâns legături frumoase între pasiune și prevenție, au fost împărtășite experiențe proprii, idei și propuneri pentru o colaborare cât mai bună între unitatea noastră și pasionații de detecție metale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava