Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu ar fi pentru prima data cand marile familii regale isi scot la vanzare sau chiar ofera gratuit accesorii, imbracaminte sau tinute oficiale fanilor. Pentru astfel de gesturi chiar familia prezidentiala din Franta este cunoscuta.

Astazi exista insa sute de mii de magazine online in lume, iar unele adapostesc chiar branduri celebre, precum cele purtate si achizitionate de-a lungul timpului de Familia Regala.

Iata ce posete si ce accesorii poata Meghan Markle si unde le puteti gasi online!

Pentru doar 850 de lire, echivalentul a 995 de euro, puteti achizitiona una din posetele preferate ale Familiei Regale, purtate atat de Meghan cat si de Printesa Beatrice de multe ori. Poseta este un model lansat de Gucci, fiind inspirat dupa modelul GG mini bag purtat de Regina Margareta.

Printesa Beatrice a fost vazuta in 2018 iesind de nenumarate ori din clubul exclusivist Annabel, din Londra, pe care il frecventeaza, avand in mana micuta poseta, care este disponibila chiar pe site-ul Gucci, la un pret mai mult decat accesibil pentru o poseta regala, de doar 1000 euro.

Meghan poarta creatiile Victoriei Beckham

Iar Meghan nu este singura care adora palariile si accesoriile din piele, precum centurile si curelele din piele facute de celebra sotie a fotbalistului David Beckham. Ducesa din Sussex a fost vazuta de multe ori cu outfit-uri create de Victoria, ultima aparitie intr-un costum ce poarta semnatura celebrului designer fiind chiar in ziua de Craciun din 2018 – 2019.

Si brandul Chanel este extrem de apreciat de catre Familia Regala. In vizita oficiala din Suedia, din anul 2018, Ducesa de Cambridge a purtat o poseta neagra, clasica, semnata Chanel, alaturi de o rochie de seara, eleganta de aceeasi culoare.

Ce posete poarta Regina si la ce pret pot fi acestea gasite online?

Regina adora posetele clasice Launer London, ea fiind vazuta foarte rar cu alte accesorii. Este fidela acestui brand, insa a fost vazuta in trecut si cu posete Chanel sau chiar Bvlgari.

Pretul unor astel de posete se poate ridica, conform HelloMagazine.com, la suma de 1680 de lire, pana la 3440 lire.  La aceeasi suma se ridica si poseta Moynat – pe care o purta Ducesa De Cornwall la intalnirea Commonwealth Service de la inceputul acestui an.

Cu toate acestea, sub 1000 de euro mai pot fi achizitionate posetele purtate chiar si de Meghan Markle, in vizita sa din Australia, din 2018. Acestea sunt semnate de Gucci, una dintre ele fiind poseta Gucci Sylvie, care costa online, pe site-ul de brand 805 lire.

Sursă: https://www.masima.ro/centuri-piele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava