MOPAN Suceava

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a declarat că directorul Aeroportului „Ştefan cel Mare”, Ioan Măriuţa, şi inspectorul de marketing al aeroportului, Cristian Cocuz, au participat în perioada 11- 12 februarie a.c. la un eveniment organizat în Marea Britanie de către o companie de consultanţă britanică pentru creşterea traficului de turişti dinspre această ţară către Europa de Est şi Rusia. Nechifor a spus că participarea delegaţiei sucevene la acest eveniment a avut ca scop şi dezvoltarea unor relaţii între România şi Marea Britanie în domeniul turismului, dar şi pentru găsirea unor soluţii pentru dezvoltarea unor curse aeriene de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”.
„Piaţa din Marea Britanie, ca şi teritoriu emitent de turişti, este foarte importantă. În Marea Britanie sunt oameni cu bani care îşi permit vacanţe în străinătate. Ştim că ei au fost axaţi până în prezent spre destinaţii de vară, ca cele din Spania şi Italia, însă există o componentă importantă care o reprezintă şi turismul cultural, oferit de judeţul Suceava”, a spus Nechifor. El a arătat că intenţia este de a deschide curse aeriene către ţări în care există un număr mare de suceveni plecaţi la muncă, cum este şi Marea Britanie.
Pe de altă parte, Cătălin Nechifor, a ţinut să mai precizeze că reprezentanţii portalului de rezervări on-line Booking.com au anunţat deja că intenţionează să implementeze sistemul de rezervări hoteluri şi maşini pe site-ul de internet al Aeroportului Ştefan cel Mare din Suceava.

În urma participării la evenimentul organizat în Marea Britanie, inspectorul de marketing al Aeroportului „Ştefan cel Mare”, Cristian Cocuz, a spus că scopul acestei vizite a fost acela de a stabili un prim contact cu reprezentanţii companiilor aeriene participante la întâlnire, care ar fi interesate de deschiderea unor zboruri externe de pe aeroportul sucevean. De precizat că la întâlnirea organizată în Marea Britanie, România a fost reprezentată de aeroporturile din Suceava si Timisoara, precum şi de Biroul Naţional de Turism şi companiile aeriene Blue Air si Tarom. El a arătat că pe parcursul evenimentului, oferta turistică a judeţului Suceava a fost prezentată tour-operatorilor britanici şi firmelor de consultanţă prezente.
Cocuz a ţinut să sublinieze faptul că reprezentantul aeroportului din Bristol a susţinut oportunitatea deschiderii unei curse aeriene din Suceava către această destinaţie, în condiţiile în care în această zonă sunt foarte multe locuri de muncă disponibile şi se aşteaptă creşterea numărului de români care vor veni în următoare perioadă.

Posibilă cursă aerienă de la Suceava la Bristol, Marea Britanie, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava