MOPAN Suceava

Paris Hilton (40 de ani) a petrecut trei zile și trei nopţi. Click! prezintă ce vedete au fost la nunta moștenitoarei imperiului hotelier, care a început la vila de peste 60 de milioane a bunicului lui Paris, din Bel Air. Pe lista invitaților s-au aflat: Paula Abdul, Nicole Richie, Kim Kardashian, Rachel Zoe, Emma Roberts, Kimora Lee Simmons și Demi Lovato.

Paris şi-a pregătit pentru nunta sa cu Carter Reum (40 de ani) nu mai puţin de zece rochii de seară. Ea a dorit o nuntă de basm, cum nu a mai fost alta vreodată. Petrecerea de pomină a avut loc la vila bunicului ei, Barron Hilton (decedat în 2019, la 91 de ani- n.r.), din Bel Air, California, SUA. Carter se iubeşte cu Paris din decembrie 2019. Ei s-au logodit în ziua în care ea a împlinit 40 de ani, la 17 februarie, pe o insulă privată. Carter i-a oferit logodnicei un inel de logodnă cu diamante de 2 milioane de dolari, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/potop-de-vedete-la-nunta-de-3-zile-si-3-nopti-lui-paris-hilton

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava