Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit unui nou documentar, regretata Prințesă Diana ar fi vrut să se mute în Pakistan cu „dragostea vieții ei.

Prințesa de Wales – care a murit în 1997 într-un accident de mașină – s-ar fi îndrăgostit nebunește de doctorul cardiolog Hasnat Khan și ar fi pus la cale un plan de a se muta în țara natală a acestuia. Aceste lucruri le-ar fi discutat cu prietena ei Jemima Goldsmith care, la acea vreme, locuia în Lahore cu soțul ei – Imran Khan.

În documentarul ‘Diana: Her Last Summer’, experta în istoria regală Eve Pollard a spus, potrivit contactmusic.com: „Ideea ca Prințesa de Wales să se căsătorească și să trăiască în Pakistan nu este ceva la ce ne-am fi așteptat. A avut discuții lungi cu Jemima Khan, care se căsătorise cu Imran Khan. Se întreba dacă ar putea face și ea acest lucru.”

În vara anului 1997, Diana a însoțit-o pe Jemima în Pakistan. Au zburat cu avionul privat al tatălui Jemimei – James Goldsmith, iar cât au stat acolo, prințesa s-a întâlnit în secret cu părinții lui Haznat. Din păcate, atenția îndreptată asupra faptului că Prințesa Diana se află Pakistan, a făcut ca relația lor să devină cunoscută, chirurgul cardiolog își dorea însă o viață privată, astfel că relația lor s-a sfârșit curând.

Înainte de această vizită, doar cei apropiați Dianei știau de relația cu medicul din Pakistan, majordomul Prințesei, Paul Burrell, ajutându-l pe Haznat să se furișeze în Palatul Kensington.

Paul Burrell a povestit, potrivit sursei citate: „Îl ascundeam în mașina mea pentru a-l băga în Palatul Kensington. Poliția nu m-a oprit niciodată, iar când pleca de la palat, îl scoteam pe ușa din spate. Relația lor a tot înflorit de atunci și se întâlneau și în afara palatului. Diana a fost chiar și să-l vadă pe Haznat muncind.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava