Concert pascal
MOPAN Suceava

Chiar dacă, în prezent, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, și tocmai ce a făcut o promisiune de o viață cu soțul său, Smiley (39 de ani), Gina Pistol (42 de ani) a trecut prin multe dificultăți. Dacă acum pentru prezentatoarea TV este foarte importantă familia, în copilărie, nu a avut parte în totalitate de acest lucru, potrivit click.ro.

Gina Pistol (42 de ani) s-a născut într-o familie modestă din județul Teleorman. Probabil că mulți se întreabă cine sunt părinții prezentatoarei TV, având în vedere că aceasta nu s-a afișat niciodată cu ei. Ei bine, când Gina avea doar șase ani, părinții ei au divorțat. S-au luptat pentru custodia ei, urmând ca, într-un final, să rămână cu mama, iar tatăl său a decis să își continue viața în brațele altei femei.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol, cu ceva timp în urmă, în podcast-ul „Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/povestea-dureroasa-a-ginei-pistol-putini-sunt-cei-2271111.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava