MOPAN Suceava

Pe Cuza îl vedeți în „Asia Express”, alături de prietenul Emi, emisiunea fiind filmată, în vară. Click! a stat de vorbă cu artistul de la „Noaptea târziu” despre lucruri mai puțin știute din adolescența lui, dar și despre aventura de la Antena 1. Seria de coincidențe care îl leagă de Emi este incredibilă.

  • Click!: Cuza, în primul rând te rugăm să ne spui numele tău real și ce vârstă ai.

Cuza: Mă numesc Popescu Iulian Adrian și am 30 de ani.

  • Tu și Emi sunteți născuți în același an și purtați același nume de familie (Emanuel Popescu, născut pe 16 septembrie 1991, iar Cuza e născut pe 19 septembrie 1991, n.r.). Nu vi s-a spus până acum că sunteți frați?

Înainte să ne spună alții asta, am făcut noi glume că suntem frați din același tată în perioada liceului. Nu am fost niciodată întrebați, pentru că nu semănăm absolut deloc fizic, deși numele de familie coincide, nu cred că s-a gândit nimeni la asta. Dar mai există și alte coincidențe. Suntem amândoi în zodia Fecioară, stăm la două străzi distanță, el este mai mare ca mine cu trei zile, suntem foști colegi de bancă, iar părinții noștri au lucrat în același loc. Sunt mult mai multe lucruri comune decât doar numele de familie care ne leagă.

  • Ce vi s-a părut cel mai greu în competiția „Asia Express”?

Cel mai greu e factorul psihic, lovitură pe care o primești la nivel de emoție. Nu cred că foamea sau efortul, ci tăria pe care trebuie să o ai de fiecare dată. E foarte greu să te menții într-un echilibru în Asia Express, pentru că oricând poți fi luat de excesele de moment, care pot fi și pozitive sau negative, și riști să faci lucruri pe care nu le-ai fi făcut niciodată. Este vorba de psihic, asta e cea mai mare încercare din tot acest concurs.

  • Ți-a prins bine să stai fără telefonul mobil?

Mi-a prins extraordinar de bine! În primele zile sufeream de sindromul ”îmi vibrează telefonul în buzunar” și îl tot căutam. Dar după ce am scăpat de senzația asta de ”vibrare-fantomă” să spunem, a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea din ultimii ani, real vorbind. Aveam timp să mă gândesc, să observ, nu mă mai lua nimic prin surprindere, puteam să anticipez lucruri. A fost minunat, recomand. E un lucru pe care vreau să îl mai fac atunci când plec în vacanțe, telefonul îl voi lăsa de o parte, pentru că acest detox mental este necesar. Toată agitația pe care ți-o provoacă social media la un moment dat ar trebui oprită cu o astfel de ”cură”.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-cuza-si-emi-de-la-asia-express-uniti-de-coincidente-incredibile-avem

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava