MOPAN Suceava

Dintr-o ploaie de stele prezente în inima New York-ului, Kim Kardashian a reușit să iasă în evidență și să creeze un moment antologic la Met Gala 2022. Vedeta a strălucit într-o rochie asemănătoare cu cea purtată cu o ocazie specială de simbolul frumuseții în anii ’50, Marilyn Monroe, notează click.ro.Într-o secvență marcantă din istoria SUA, superba Marilyn Monroe a purtat celebra rochie la ziua de naștere a președintelui John F. Kennedy, în 1962. Pe atunci, acesta împlinea 45 de ani, iar vedeta i-a cântat în public „La mulți ani, domnule președinte”. Inspirată de o schiță a lui Bob Mackie pentru designerul de costume Jean-Louis, rochia i-a uluit pe cei 15.000 mii de oameni prezenți la celebra Madison Square Garden pentru evenimentul lui JFK. Când Monroe a dezvăluit rochia, pentru o secundă, cei prezenți în sală au avut impresia că vedeta este nudă. Momentul plin de savoare a rămas memorabil în istoria fascinantă a celebrei vedete americane.

Evident, procurarea rochiei originale a lui Marilyn Monroe nu a fost ușoară. Pentru a obține mult râvnitul articol vestimentar, Kardashian a apelat la muzeul Ripley’s Believe It or Not, care a cumpărat rochia, în 2016, pentru 4,8 milioane de dolari, potrivit sursei citate.

Celebra rochie a lui Marilyn Monroe deține încă recordul de a fi cea mai scumpă rochie vândută vreodată la o licitație. Rochia a fost creată acum 60 de ani și a costat aproximativ 12.000 de dolari.

Deoarece rochia este o parte atât de prețioasă a istoriei, s-au luat și o mulțime de măsuri de precauție, obiectul unicat fiind păzit riguros. Nu s-a permis modificarea articolului vestimentar. Astfel, Kim Kardashian a declarat că a pierdut aproximativ 7 kilograme pentru a intra în rochia lui Marilyn Monroe. Vedeta a ținut o dietă drastică în ultimele săptămâni, înainte de evenimentul organizat în inima orașului New York.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/rochie-5-milioane-dolari-kim-kardashian-marylin-589954.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava