Concert pascal
MOPAN Suceava

Este originară din Vălenii de Munte, dar a trăit pe trei continente și are o poveste impresionantă de viață. Ioana Nitobe Lee (44 de ani) a părăsit România din dragoste pentru un prinț japonez, dar viața trăită în Asia a fost un chin. Acum locuiește în America, însă „visul american” a fost un coșmar pentru ea. Toate poveștile acestea, Ioana Nitobe Lee le-a cuprins în paginile cărților sale, lansate și în română, și în engleză, potrivit click.ro.

Filmele japoneze cu luptători Kempo pe care le-a văzut în copilărie au făcut ca destinul ei să fie legat iremediabil de Japonia. „La 5 ani, după ce am văzut un astfel de fillm, eram hotărâtă să devin luptătoare Shoorinji Kempoo. Părinții mi-au explicat că pentru a reuși acest lucru este nevoie în primul rând să vorbesc limba lor. Astfel, am ajuns să studiez japoneza la facultate fiindcă între timp a căzut comunismul și tata a devenit mai flexibil. Până atunci, părinții mei își doreau pentru mine și cele două surori ale mele să ajungem judecătoare precum tatăl meu”, a povestit Ioana Nitobe, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/povestea-romancei-care-fost-maritata-cu-un-print-japonez

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava