Marina Voica, în vârstă de 83 de ani, cunoscută pentru hitul nemuritor „Și afară plouă, plouă”, a rămas la fel de cochetă, ca în anii de debut, fiecare apariție a cântăreței fiind apreciată. La aproape 84 de ani, Marin Voica demonstreză că frumusețea este atemporală și că fericirea este o stare de spirit care poate fi trăită la orice vârstă. Carismatica cântăreață s-a mutat de mai bine de 15 ani la Breaza, departe de aglomerația din București, însă participă uneori la evenimentele mondene. Cariera impresionantă a Marinei Voica nu mai este un mister pentru nimeni, însă viața personală a uneia dintre cele mai frumoase artiste nu a fost nici pe departe la fel de împlinită, notează click.ro.

A avut o singură mare iubire, care i-a fost răpită în mod tragic de o boală nemiloasă. De la dispariția celui care i-a furat inima Marina Voica nu a mai acordat o nouă șansă dragostei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/povestea-tragica-de-dragoste-marinei-voica-cancerul-i-rapus-marea-iubire-la-doar-41

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava